top of page

C Sınıfı İş Güvenliği Kursu Kocaeli

İş güvenliği uzmanı kursu Kocaeli, İstanbul, Ankara, İzmir ve Konya başta olmak üzere Türkiye’nin birçok şehrinde verilir. İş sağlığı ve güvenliği uzmanı olarak görev almak isteyen kişilerin Bakanlık tarafından yetkilendirilen eğitim kurumlarından kursa katılması gerekir. Kocaeli iş güvenliği uzmanlığı eğitimi sayesinde geniş iş imkanlarını değerlendirebilirsiniz. İş güvenliği uzmanlığında tehlike sınıfları C, B ve A şeklindedir. C sınıfı az tehlikeli, B sınıfı az tehlikeli ve tehlikeli, A sınıfı ise az tehlikeli, tehlikeli ve çok tehlikeli sınıfta görev alma hakkına sahiptir. Bu yazımızda C sınıfı iş güvenliği kursu Kocaeli eğitimleri hakkında bilgi vereceğiz.

 

C Sınıfı İş Güvenliği Kursuna Katılmak Zorunlu mu?

C Sınıfı İş Güvenliği Kursu Kocaeli | BULUT AKADEMi

Ülkemizde iş sağlığı ve güvenliği uygulamalarına büyük önem verilir. Özellikle son yıllarda iş sağlığı ve güvenliği mesleğinin önem kazanması İSG uzmanlarına geniş iş imkanları doğurur. İş sağlığı ve güvenliği uzmanı olmak için kursa katılım sağlama şartı vardır. Kocaeli iş güvenliği kursu Türkiye’nin birçok yerinden katılımcılara imkan tanır. Yani Kocaeli şehrinde yaşayan kişilerin yanı sıra farklı şehirlerde ikamet edenler de iş güvenliği eğitimlerine katılma şansına sahiptir. Kocaeli C sınıfı iş güvenliği eğitimi almak zorunlu bir süreçtir. Eğitime katılmayan kişilerin ÖSYM tarafından yapılan İSG sınavı sürecine katılabilmesi mümkün değildir. Sadece İSG alanında yüksek lisans yapanlara ve iş sağlığı ve güvenliği lisans mezunlarına eğitim süreci zorunlu değildir.


 

Kocaeli C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimi Kaç Saat?


Kocaeli iş sağlığı ve güvenliği kursu 220 saatten oluşur. Eğitimler; teorik, online ve staj şeklinde gerçekleşir. Eğitimlerin ilk 90 saatlik kısmına yüz yüze katılım sağlanması gerekir. Kocaeli İSG eğitimlerinin yüz yüze kısmında devam zorunluluğu bulunur. İkinci 90 saatlik eğitim ise online gerçekleşir. Katılımcı internet erişimi olan her yerden eğitimlere katılım sağlayabilir. 40 saatlik staj ise Kocaeli iş güvenliği eğitimlerinin son periyotudur. Eğitimler 2020 - 2021 yıllarında pandemi nedeniyle tamamen online olarak yapılmıştır. İlerleyen yıllarda eğitimlerin işleyişi değişikliğe uğrayabilir. Bu nedenle uzmanlık eğitimlerine katılmakta geç kalmamanız önerilir.

 

C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Kimler Olabilir?


İş güvenliği eğitimi Kocaeli şehrinde yapılan kursa katılım sağlayabilmek için ilgili üniversite bölümlerinden mezun olma şartı aranır. Ülkemizde iş sağlığı ve güvenliği uzmanı olma hakkı verilen üniversite bölümleri şunlardır:

  • Mühendislik fakültesi bölümleri

  • Mimarlık fakültesi bölümleri

  • Teknik personel yetiştiren bölümler

  • İş sağlığı ve güvenliği bölümü

  • Fen - edebiyat fakültesi; fizik, kimya, biyoloji bölümleri.

Yukarıda bahsi geçen bölümlerin eğitim kurumuna kayıt olması ve 220 saatlik süreci tamamlaması gerekir. Eğitimlerin ardından yılda 2 ya da 3 defa gerçekleşen sınavlara girerek başarı elde edilmesi şarttır.

 

Kocaeli C Sınıfı İş Güvenliği Kursu Fiyatları


Kocaeli iş güvenliği uzmanlığı kursu fiyatları her sene belirli hususlar doğrultusunda değişiklik gösterir. Fiyatların değişiklik göstermesinin temel nedenleri arasında kurumun başarı oranı önemli faktörlerdendir. Bununla birlikte kurumun katılımcılara sağladığı materyaller, kursun bulunduğu şehir ve eğitimci kadrosu da fiyatların farklılaşmasına yol açar.

Son olarak Kocaeli iş güvenliği ilanları hakkında bilgi vermek istiyoruz. Yukarıda da belirttiğimiz gibi iş sağlığı ve güvenliği yoğun ilgi ve ihtiyacın olduğu bir meslek dalıdır. Bu doğrultuda İSG uzmanlarına geniş iş imkanları bulunur. Bu doğrultuda maaş olanakları da yüksektir. Meslekte elde edilen kıdem doğrultusunda maaş aralıkları artış gösterir. Siz de kariyerinize iş sağlığı ve güvenliği uzmanı olarak devem etmek isterseniz kurumumuz ile iletişime geçebilir, erkenden kayıt olabilirsiniz.


 

Güncel İş Güvenliği Eğitimi Haberlerini Takip Edebilmek Abone Olun;

 
 
 

 

12 Yıllık Eğitim Tecrübesi,

81 İlde, binlerce referans ile

Gururla eğitimlerine devam eden

 

Ücretsiz Danışma Hatlarımızı aramadan,

Önce Diğerlerini Arayın; Farkı Farkedin :)

+90 532 238 12 50

+90 532 359 12 50

+90 532 720 68 32

 

İç Anadolu Bölge Müdürlüğü Gültepe Mh. 3. Toptancılar Sk. MAQAM Office B Blok No:505 58080 | Merkez | SİVAS +90 850 550 58 06


Genel Müdürlük Ehlibeyt Mh. Tekstilciler Cd. Türeli İş Merkezi No:14/6 Kat:3 06520 | Çankaya | ANKARA +90 312 911 94 14


Marmara Bölge Müdürlüğü Y. Dudullu Mh. Bayrak Cd. Bilim Tower 30/75 Kat:10 34775 | Ümraniye | İSTANBUL +90 216 606 17 58

 



İş Sağlığı ve Güvenliği, Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı, Kimyasal Değerlendirme Uzmanlığı Eğitimleri

Sadece, ilgili Bakanlıklardan yetki alan Kurumlar tarafından verilebilir.

Lütfen, YETKİSİZ KİŞİ VE KURULUŞLARA İTİBAR ETMEYİNİZ.

TAKLİTLERİMİZDEN SAKININIZ.

Bulut Akademi iSG Eğitimi Stamford Yetki.png
Bulut Akademi İşyeri Hekimliği Eğitimi ISO 9001.png
Bulut Akademi İş Güvenliği Kursu ISO 27001 .png
Bulut Akademi isg kurs fiyatları ISO 10002.png
Bulut Akademi işyeri hekimliği kursu TSE Belgesi.png
Bulut Akademi iş güvenliği eğitimi HSE Master Yetki.png

© Copyright | Bulut Akademi Eğitim Kurumları | 2009 - 2024 Retorik™ Creative

isgkursu_telegram.png
bottom of page