top of page

İsg Sınavından Kaç Gün Önce Eğitim Almış Olmam Gerekmektedir?


İsg Sınavından Kaç Gün Önce Eğitim Almış Olmam Gerekmektedir?

Son zamanlarda revaçta olan iş güvenliği ve uzmanlığı, işyeri hemşireliği ve işyeri hekimliği meslekleriyle ilgili fazlaca merak edilen sorulardan biriside isg sınavından kaç gün önce eğitim almış olmam gerekmektedir? Sorusudur. Bu yazımızda bu sorunun yanında isg sınavına girmek için eğitim şart mı? İsg sınavından geçemezsem ne olur? İsg sınavı ne zaman? Sorularını da cevaplandıracağız. O zaman vakit kaybetmeden yazımıza geçelim.


Yazımıza isg sınavına girmek için eğitim şart mı? Sorusu ile başlayalım.


İsg Eğitimi Şart mı?


İsg sınavından kaç gün önce eğitim almış olmam gerekmektedir? sorusunu araştıran kişilerin aklında soru işaretleri bırakan bir diğer soru ise İsg sınavına girmek için eğitim şart mı? sorusunun cevabı. Kısaca bahsetmek gerekirse evet. Yani İsg sınavına girmek isteyen bir kişi gireceği bölüme göre zorunlu eğitimini almalıdır.






İsg Sınavı Ne Zaman?


Bu konuyla ilgili olan bir diğer konu ise isg sınavı ne zaman? sorusudur. İsg sınavı yılda 2 kez yapılmaktadır ilki Mayıs ayında ikincisi ise Aralık ayında yapılmaktadır. Sınav başvuruları yaklaşık 1-1.5 ay öncesinden yapılması tavsiye edilmektedir. İsg sınavı hakkında daha fazla ve ayrıntılı bilgi için linke tıklayabilirsiniz.


İsg Sınavından Geçemezsem Ne Olur?


İsg sınavına sınırsız giriş hakkı mevcuttur. Her yılın 15 Mayıs ve 11 Aralık tarihlerinde isg sınavına tekrar girebilirsiniz.


Sınavdan yeterli puanı yakalayamamanızın sebebi kaliteli bir eğitim almamış olmanız olabilir. Bulut Akademi Eğitim Kurumları olarak sizler için oluşturduğumuz son derce özgün ve kaliteli olan isg eğitimlerine başvurabilirsiniz.


İsg Sınavından Kaç Gün Önce Eğitim Almış Olmam Gerekmektedir?


Şimdi yazımızın ana sorusunu cevaplandıralım. İsg sınavlarına girebilmek için azami bir süre önce eğitim almanız gerekmektedir. İşyeri hekimleri ve İş güvenliği uzmanları için bu süre aynı olsa da diğer sağlık personelleri için farklıdır. İşte isg sınavına girebilmek için ne kadar süre önce eğitim almanız gerekmektedir.


2022 Aralık isg sınavı için eğitim kaydının başlatılması gereken en geç tarihler işte böyle:


Branş

Gereken En Geç Eğitime Katılım Tarihi

İş Güvenliği Uzmanlığı

6 Eylül 2022 Saat 23:59

İşyeri Hekimliği

6 Eylül 2022 Saat 23:59

Diğer Sağlık Personelliği

25 Eylül 2022 Saat 23:59




 

İsg Sınavından Kaç Gün Önce Eğitim Almış Olmam Gerekmektedir? | Sizden Gelenler konulu yazımız umarız yeterince açıklayıcı olmuştur. Fakat bu konu ve aklınıza takılan tüm diğer konular hakkında sorularınızı bize bir form bırakarak sorabilirsiniz. Uzmanlarımız sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacaklardır.


BULUT AKADEMi™ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından İSG Eğitimleri noktasında Yetkilendirilmiş olan KARİYER ENSTİTÜSÜ A.Ş. markasıdır. Bulut Akademi, “Türkiye’nin İSG Kursu” sloganı ile tam 13 yıldır binlerce kişinin İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikası almasını sağlamıştır.


Sizler de en uygun fiyat avantajlarından yararlanmak ve İSG Sertifikası hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için hemen aşağıdaki formu doldurun.


 

 
 
 

 

12 Yıllık Eğitim Tecrübesi,

81 İlde, binlerce referans ile

Gururla eğitimlerine devam eden

 

Ücretsiz Danışma Hatlarımızı aramadan,

Önce Diğerlerini Arayın; Farkı Farkedin :)

+90 532 238 12 50

+90 532 359 12 50

+90 532 720 68 32

 

İç Anadolu Bölge Müdürlüğü Gültepe Mh. 3. Toptancılar Sk. MAQAM Office B Blok No:505 58080 | Merkez | SİVAS +90 850 550 58 06


Genel Müdürlük Ehlibeyt Mh. Tekstilciler Cd. Türeli İş Merkezi No:14/6 Kat:3 06520 | Çankaya | ANKARA +90 312 911 94 14


Marmara Bölge Müdürlüğü Y. Dudullu Mh. Bayrak Cd. Bilim Tower 30/75 Kat:10 34775 | Ümraniye | İSTANBUL +90 216 606 17 58

 

bottom of page