top of page

2022 İşyeri Hekimliği Sınavını Kazandım Şimdi Ne Yapmalıyım?


2022 İşyeri hekimliği sınavını kazandım şimdi ne yapmalıyım?

2022 İşyeri hekimliği sınavını kazandım şimdi ne yapmalıyım? sorusu İşyeri hekimliği sınavını kazanan işyeri hekimi adaylarının merakla cevabını aradıkları soruların başında gelmektedir. İşte İşyeri hekimliği sınavı kazandıktan sonra yapılacaklar.



İşyeri Hekimliği Sınavı Kazandım Şimdi Ne Yapmalıyım?


İşyeri hekimliği sınavını kazandınız ve belgenizi nasıl alacağınız hakkında aklınızda sorularınız var. O zaman zaman kaybetmeden adım adım İşyeri hekimliği belgenizi nasıl alacağınızı görelim.


2022 İşyeri hekimliği Sınavını Kazananlar Sertifikalarını Nasıl Alacaklar?


İşyeri hekimliği sınavını kazanan adayların, kimlik bilgilerini Ziraat Bankası Kurumsal Tahsilat Hesabı’na bildirmesi gereklidir. Ayrıca Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından belirlenen 2022 işyeri hekimliği belge ücretini (826.00TL) yine Ziraat Bankası Kurumsal Tahsilat Hesabı’na yatırlamaları gereklidir.


İşyeri Hekimliği Sertifikası Ücreti Yatırdıktan Sonra Yapılması Gerekenler


İşyeri hekimliği sınavını kazanan adaylar ücretlerini de yatırdıktan sonra bundan sonraki adımda ne yapacaklarını merak etmektedirler. Belge ücretini yatırdıktan sonraki iş günü yapılan ödeme bilgisi İş Sağlığı Güvenliği Müdürlüğü’ne bildirilmiş olacaktır. Ödeme dekontu ulaşan İşyeri hekimliği adaylarının sertifika yapılandırma süreçleri İSG-Katip üzerinden yapılacaktır.


İşyeri Hekimliği Sertifikası Kaç Yıl Geçerlidir?


Onaylanmış belgelerin alınma tarihinden itibaren 5 yıl geçerlilik süresi vardır. Yeniletmek için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına dilekçe ve diplomalarının noter doğrulamalı suretini arz etmeleri gerekmektedir.




 


Yeni İşyeri Hekimliği Mezunlarının Staj Yapması Gerekli midir?


İşyeri hekimliği üzerinden mezun olmuş kişiler tarafından en fazla merak edilen konulardan birisi de stajdır. Staj yapmak zorunlu mu? Nerde hangi şartlar altında yapacağım? Gibi sorular adayların epeyce kafasını karıştırmaktadır. Bu soruların cevabını hemen aşağıdaki yazımızda yanıtladık.


Mesleği yakından öğrenilebilmeleri ve nelerin yapılıp nelerin yapılmaması gerektiğini daha iyi kavrayabilmeleri adına işyeri hekimliği mezunlarının staj yapması zorunludur. Staj, teorik ve uygulamalı şekilde 2 etapta verilen İşyeri hekimliği eğitiminin uygulamalı kısmına verilen isimdir.


Peki nasıl staj yeri bulacağım? sorusunun cevabı aslında pek kafa karıştırıcı değil. Adayların her ne kadar staj yapacak yer bulması gerekmekteyse bir o kadar da firmaların stajyerlere ihtiyacı vardır. İnternet üzerindeki iş ilanları siteleri üzerinden firmaların işyeri hekimi stajyer ilanlarını görebilirisiniz.


Bulut Akademi Eğitim Kurumları olarak İşyeri hekimliği sertifikası alma sürecinde bütün sorularınızı uzman destek ekibimizle beraber yanıt vermekten memnuniyet duyarız.


 

2022 İşyeri Hekimliği Sınavını Kazandım Şimdi Ne Yapmalıyım? konulu yazımız umarız yeterince açıklayıcı olmuştur. Fakat bu konu ve aklınıza takılan tüm diğer konular hakkında sorularınızı bize bir form bırakarak sorabilirsiniz. Uzmanlarımız sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacaklardır.


BULUT AKADEMi™ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından İSG Eğitimleri noktasında Yetkilendirilmiş olan KARİYER ENSTİTÜSÜ A.Ş. markasıdır. Bulut Akademi, “Türkiye’nin İSG Kursu” sloganı ile tam 13 yıldır binlerce kişinin İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikası almasını sağlamıştır.


Sizler de en uygun fiyat avantajlarından yararlanmak ve İSG Sertifikası hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için hemen aşağıdaki formu doldurun.


 

 
 
 

 

12 Yıllık Eğitim Tecrübesi,

81 İlde, binlerce referans ile

Gururla eğitimlerine devam eden

 

Ücretsiz Danışma Hatlarımızı aramadan,

Önce Diğerlerini Arayın; Farkı Farkedin :)

+90 532 238 12 50

+90 532 359 12 50

+90 532 720 68 32

 

İç Anadolu Bölge Müdürlüğü Gültepe Mh. 3. Toptancılar Sk. MAQAM Office B Blok No:505 58080 | Merkez | SİVAS +90 850 550 58 06


Genel Müdürlük Ehlibeyt Mh. Tekstilciler Cd. Türeli İş Merkezi No:14/6 Kat:3 06520 | Çankaya | ANKARA +90 312 911 94 14


Marmara Bölge Müdürlüğü Y. Dudullu Mh. Bayrak Cd. Bilim Tower 30/75 Kat:10 34775 | Ümraniye | İSTANBUL +90 216 606 17 58

 

bottom of page