top of page

İSG Uzaktan Eğitim | 2022


İSG Uzaktan Eğitim | 2022

Merhaba, bugün siz değerli okuyucularımıza İSG Uzaktan Eğitim konusu hakkında bilgi vereceğiz. İSG Uzaktan Eğitim kapsamında İSG Uzaktan Eğitim Nasıl Oluyor? Ve İSG Uzaktan Eğitim Kaç Saattir? Konularına da bu yazımızda yer vereceğiz.




İSG Uzaktan Eğitim


Son yıllarda yaşanan iş kazalarının artışı neden ile iş sağlığı ve güvenliği konusu günümüzde önemli hale gelmiştir. İş sağlığı ve güvenliği alanı yeni bir iş imkânı yaratmıştır. Bu sebeple iş sağlığı ve güvenliği eğitimini alarak hizmet vermek isteyen kişilerin sayısı her geçen gün artmaktadır.


İSG Uzaktan Eğitim:


İş güvenliği uzmanı olarak görev almak isteyen kişilerin aldığı bir eğitimdir. İş güvenliği uzmanı, işyerlerinde bulunan çalışan ve işverenin güvenliğini ve sağlığını olumsuz etkileyecek olayları tespit ederek çalışmalar yapan kişidir.


İş sağlığı ve güvenliği eğitimi almak isteyen kişilerin birçoğu çalışmaktadırlar. Çalışan kişiler için İSG Uzaktan Eğitim bir avantaj yaratmıştır. İSG Uzaktan Eğitim sayesinde kişiler mekân değişikliği yapmadan zaman tasarrufu yapıyorlar.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yaşanan pandemi sonucunda İSG eğitiminin uzaktan bir şekilde yapılmasına karar vermiştir. İSG Uzaktan Eğitim konusu online ortam üzerinden yapıldığı için suiistimale açıktır. Bu yüzden İSG Uzaktan Eğitim veren kurumun kalitesi ve eğitim tecrübesi önemlidir.


Bizler BULUT AKADEMİ™ Eğitim Kurumu olarak siz değerli okuyucularımızı kaliteli ve özgün eğitim ile buluşturmak için kendi kurduğumuz İSG Uzaktan Eğitim sistemimizi kullanıyoruz. 13 yıllık eğitim tecrübemiz ışığında oluşturduğumuz İSG Uzaktan Eğitim sisteminden sizlerde faydalanabilirsiniz.




İSG Uzaktan Eğitim Nasıl Oluyor?


BULUT AKADEMİ™ Eğitim Kurumu bünyesinde kendi İSG Uzaktan Eğitim sistemimizi kullanarak siz değerli adaylarımıza kolaylık sağlıyoruz. Böylece sizler aldığınız İSG Eğitimi ni uzaktan 3 yıl boyunca istediğiniz zaman izleyebileceksiniz.

İSG Uzaktan Eğitim sistemine katılmak isteyen kişiler ilk olarak gerekli olan belgeleri BULUT AKADEMİ™ Eğitim Kurumuna teslim etmesi gerekmektedir. Bu belgeler:

  • Kimlik Kartı

  • Mezuniyet belgesi

  • Başvuru formu

Bu belgeleri ileten kişiler başvuru yapmış olacaklar. Kişilerin eğitimleri kurum tarafından belirlenen akademik takvime göre başlamaktadır.


İSG Uzaktan Eğitim alan kişiler şu adımlara izleyerek eğitim içeriğine ulaşabilirler:


  • Adaylar ilk olarak https://uzaktan.kariyerenstitusu.net/ adresini açarak eğitim kurumu tarafından verilen kullanıcı adı ve şifreyi kullanarak sisteme giriş yapmalıdır.

  • İSG Uzaktan Eğitim Sistemine giriş sağlayan adaylar Ders Kategorileri kısmından yer alan asenkron (offline) İş Güvenliği Uzmanlığı Temel Eğitim programını tamamlaması gerekir.

  • Asenkron eğitimini tamamlayan adaylar daha sonra hocalar eşliğinde verilen senkron (online) eğitime geçiş yapabilirler.


İSG Uzaktan Eğitim Kaç Saattir?


Çalışama ve sosyal güvenlik bakanlığı tarafından İSG Uzaktan EğitimSaat leri belirlenir. İSG Uzaktan Eğitim üç (3) aşamadan meydana gelmektedir. İSG Uzaktan Eğitim toplam 220 saatten oluşmaktadır.

Buna göre İSG Uzaktan Eğitim Saati:


90 saat (15 gün) Asenkron

90 saat (15 gün) Senkron

40 saat (5 gün) Uygulama Eğitimi


İSG Uzaktan Eğitim sistemi içerisinde adayların senkron yani canlı ders döneminde sadece bir (1) gün devamsızlık hakkı bulunmaktadır.



 

İSG Uzaktan Eğitim | 2022 konulu yazımız umarız yeterince açıklayıcı olmuştur. Fakat bu konu ve aklınıza takılan tüm diğer konular hakkında sorularınızı bize bir form bırakarak sorabilirsiniz. Uzmanlarımız sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacaklardır.


BULUT AKADEMi™ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından İSG Eğitimleri noktasında Yetkilendirilmiş olan KARİYER ENSTİTÜSÜ A.Ş. markasıdır. Bulut Akademi, “Türkiye’nin İSG Kursu” sloganı ile tam 13 yıldır binlerce kişinin İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikası almasını sağlamıştır.


Sizler de en uygun fiyat avantajlarından yararlanmak ve İSG Sertifikası hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için hemen aşağıdaki formu doldurun.


 

 
 
 
 

13 Yıllık Eğitim Tecrübesi,

81 İlde, binlerce referans ile

Gururla eğitimlerine devam eden

 

Ücretsiz Danışma Hatlarımızı aramadan,

Önce Diğerlerini Arayın; Farkı Fark edin :)

+90 532 238 12 50

+90 532 359 12 50

+90 532 720 68 32

 

İç Anadolu Bölge Müdürlüğü Gültepe Mh. 3. Toptancılar Sk. MAQAM Office B Blok No:505 58080 | Merkez | SİVAS +90 850 550 58 06


Genel Müdürlük Ehlibeyt Mh. Tekstilciler Cd. Türeli İş Merkezi No:14/6 Kat:3 06520 | Çankaya | ANKARA +90 312 911 94 14


Marmara Bölge Müdürlüğü Y. Dudullu Mh. Bayrak Cd. Bilim Tower 30/75 Kat:10 34775 | Ümraniye | İSTANBUL +90 216 606 17 58

 



bottom of page