top of page

İSG Önlisans Uygulaması | 2023


İSG Önlisans Uygulaması | 2023

KARİYER ENSTİTÜSÜ™ eğitim kurumu milyonlarca İSG Önlisans Bölümü öğrencisini ilgilendiren İSG Önlisans Uygulaması nı yayınladı. İSG Önlisans Uygulaması hakkında merak edilen tüm soruların yanıtları bu yazımızda bulunmaktadır.




İSG Önlisans Uygulaması


İSG Ön Lisans Uygulaması, İş Sağlığı ve Güvenliği Önlisans Bölümü öğrencileri için hazırlanmış bir mobil uygulamadır. Uygulama, öğrencilere ders modülleri, her ders için ünitelerin özetleri, çıkmış sorular, ezber kartları, sınav tarihleri hatırlatıcısı, sınav istatistikleri, gece-gündüz modu, yazı büyüklüğü ayarlama gibi birçok özellik sunmaktadır. İSG Ön Lisans Uygulaması, öğrencilerin ücretsiz olarak kullanabileceği bir uygulamadır.


İSG Önlisans Uygulaması İçerisinde Neler Bulunuyor?


İSG Önlisan Uygulaması, içerisinde İSG Önlisans Bölümü nde olan öğrenciler yararlanabileceği birden fazla bölüm yer almaktadır. Bunlar:


İSG Ön Lisans Uygulaması


  • Ders Modülleri

  • Her Ders için Ünitelerin Özetleri

  • Çıkmış Sorular

  • Ezber Kartları

  • Sınav Tarihleri Hatırlatıcısı

  • Sınav İstatistikleri

  • Gece-Gündüz Modu

  • Yazı Büyüklüğü Ayarlama





Ders Modülleri


İSG Ön Lisans Uygulaması, İş Sağlığı ve Güvenliği Önlisans Bölümü öğrencilerinin derslerinde ihtiyaç duyacakları tüm modülleri içermektedir. Ders modülleri, öğrencilerin dersleri daha iyi anlamalarına ve öğrenmelerine yardımcı olacak şekilde hazırlanmıştır.


Her Ders için Ünitelerin Özetleri


Uygulama, her ders için ünitelerin özetlerini de içermektedir. Bu özetler, öğrencilerin dersleri daha iyi anlamalarına ve sınavlara daha iyi hazırlanmalarına yardımcı olacak şekilde hazırlanmıştır.


Çıkmış Sorular


İSG Ön Lisans Uygulaması, öğrencilerin sınavlara daha iyi hazırlanmaları için çıkmış soruları da içermektedir. Çıkmış sorular, öğrencilerin sınavlarda karşılaşabilecekleri soruları daha iyi anlamalarına ve sınavlara daha iyi hazırlanmalarına yardımcı olacak şekilde hazırlanmıştır.


Ezber Kartları


Uygulama, öğrencilerin derslerde öğrenmeleri gereken önemli kavramları ve bilgileri daha kolay ezberlemeleri için ezber kartları özelliğini de içermektedir. Ezber kartları, öğrencilerin derslerde öğrenmeleri gereken bilgileri daha iyi anlamalarına ve sınavlara daha iyi hazırlanmalarına yardımcı olacak şekilde hazırlanmıştır.


Sınav Tarihleri Hatırlatıcısı


Uygulama, öğrencilerin sınav tarihlerini takip etmelerine yardımcı olmak için sınav tarihleri hatırlatıcısı özelliğini de içermektedir. Bu özellik sayesinde öğrenciler, sınav tarihlerini unutmazlar ve sınavlara daha iyi hazırlanabilirler.


Sınav İstatistikleri


İSG Ön Lisans Uygulaması

İSG Ön Lisans Uygulaması, öğrencilerin sınav performanslarını takip etmelerine yardımcı olmak için sınav istatistikleri özelliğini de içermektedir. Bu özellik sayesinde öğrenciler, sınavlardaki performanslarını daha iyi anlayabilirler ve sınavlara daha iyi hazırlanabilirler.

Gece-Gündüz Modu


Uygulama, öğrencilerin gece veya gündüz kullanımlarına uygun olarak gece-gündüz modu özelliğini de içermektedir. Bu özellik sayesinde öğrenciler, uygulamayı daha rahat kullanabilirler.


Yazı Büyüklüğü Ayarlama


İSG Ön Lisans Uygulaması, öğrencilerin yazı büyüklüklerini ayarlayabilmelerine olanak sağlayan bir özelliğe de sahiptir. Bu özellik sayesinde öğrenciler, uygulamayı daha rahat kullanabilirler.


İSG Önlisans Uygulaması, şimdilik Atatürk Üniversitesi İSG Önlisans öğrencilerine özel olarak hazırlanmıştır. İSG alanında bir ilk olan İSG Önlisans Uygulaması öğrencilerin sınava hazırlanmasına yardımcı olurken İSG Konuları hakkında doğru ve güncel bilgiler edinmesini sağlar. Uygulamayı ücretsiz olarak indirerek ve sınavlarda başarılı olabilirsiniz.


KARİYER ENSTİTÜSÜ™ Kurucu Ortaklarından Mehmet Erdem Tokuş, İSG Önlisans Uygulaması hakkında yapmış olduğu açıklamaları aşağıda yer alan videodan izleyerek ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.









İSG SINAVI uygulaması

İSG SINAVI uygulaması



 

İSG Önlisans Uygulaması | 2023 konulu yazımız umarız yeterince açıklayıcı olmuştur. Fakat bu konu ve aklınıza takılan tüm diğer konular hakkında sorularınızı bize bir form bırakarak sorabilirsiniz. Uzmanlarımız sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacaklardır.


BULUT AKADEMi™ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından İSG Eğitimleri noktasında Yetkilendirilmiş olan KARİYER ENSTİTÜSÜ A.Ş. markasıdır. Bulut Akademi, “Türkiye’nin İSG Kursu” sloganı ile tam 14 yıldır binlerce kişinin İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikası almasını sağlamıştır.


Sizler de en uygun fiyat avantajlarından yararlanmak ve İSG Sertifikası hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için hemen aşağıdaki formu doldurun.






İş Sağlığı ve Güvenliği, Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı, Kimyasal Değerlendirme Uzmanlığı Eğitimleri

Sadece, ilgili Bakanlıklardan yetki alan Kurumlar tarafından verilebilir.

Lütfen, YETKİSİZ KİŞİ VE KURULUŞLARA İTİBAR ETMEYİNİZ.

TAKLİTLERİMİZDEN SAKININIZ.

Bulut Akademi iSG Eğitimi Stamford Yetki.png
Bulut Akademi İşyeri Hekimliği Eğitimi ISO 9001.png
Bulut Akademi İş Güvenliği Kursu ISO 27001 .png
Bulut Akademi isg kurs fiyatları ISO 10002.png
Bulut Akademi işyeri hekimliği kursu TSE Belgesi.png
Bulut Akademi iş güvenliği eğitimi HSE Master Yetki.png

© Copyright | Bulut Akademi Eğitim Kurumları | 2009 - 2024 Retorik™ Creative

isgkursu_telegram.png
bottom of page