top of page

C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Kursu Fiyatları 2023


C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Kursu Fiyatları 2023

C sınıfı iş güvenliği kursu fiyatları, TİGEP (Tüm İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Kurumları ve Profesyonelleri Derneği) tarafından belirlendiği için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın yetkilendirmiş olduğu İSG Kursu veren kurumlar arasında fiyat birliği sağlanmıştır. BULUT AKADEMi™, 14 yıldır İSG Kursu eğitimleri ile Türkiye’nin en çok tercih edilen İSG kursu olup sektöre yön vermektedir.




İşyeri Tehlike Sınıfları


İSG kursları tehlike sınıflara göre gruplandırılmış olup bu doğrultuda bakanlığın kurallarına göre bölümlendirilmiştir. Tehlike sınıflarına göre İSG kursları şu şekilde belirlenmiştir:

İş Güvenliği Uzmanı olup iş sahasında iş güvenliğini sağlamak ve gerekli tüm şartları yerine getirebilmek için en başta İSG eğitimi alınması gerekmektedir. C sınıfı uzmanlık eğitimi ise eğitimin başlangıç aşaması olup İSG uzmanı olabilmek için atılacak olan ilk adımdır. Bu bağlamda eğitimler Bakanlık tarafından belirlenen kurumlarda alınmalıdır.


C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Kursu Fiyatları


C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Kursu Fiyatları konusunda 01 Eylül 2023 den itibaren geçerli olacak yeni ücret tavsiye kararı şu şekildedir:


  • C sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitim Ücreti: 3.000 TL


BULUT AKADEMi™ olarak iş güvenliği eğitimi konusunda hediyelerle birlikte kursiyerlerimize en güzel hizmeti sunmaktayız. Ayrıca günümüz ekonomisini baz alınarak kursiyerlerimizin geleceklerine yön verirken ödeme kaygısı yaşamamaları için ödemelerde kolaylıklar sağlamaktayız.

 

C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Kursu Fiyatları 2023 konulu yazımız umarız yeterince açıklayıcı olmuştur. Fakat bu konu ve aklınıza takılan tüm diğer konular hakkında sorularınızı bize bir form bırakarak sorabilirsiniz. Uzmanlarımız sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacaklardır.


BULUT AKADEMi™ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından İSG Eğitimleri noktasında Yetkilendirilmiş olan KARİYER ENSTİTÜSÜ A.Ş. markasıdır. Bulut Akademi, “Türkiye’nin İSG Kursu” sloganı ile tam 14 yıldır binlerce kişinin İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikası almasını sağlamıştır.


Sizler de en uygun fiyat avantajlarından yararlanmak ve İSG Sertifikası hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için hemen aşağıdaki formu doldurun.



bottom of page